De medische wereld in beeld

Een beeld kan soms meer zeggen dan duizend woorden. iDoctor heeft sinds 2005 al meer dan 600 videoproducties op haar naam staan, zoals:

  • Medische documentaires over de poli en procedures
  • Patiënteninformatie
  • Congresverslaglegging voorzien van slides of als e-learning
  • Het verfilmen van postersessies
  • Intercollegiale rondetafelgesprekken
  • Interviews in binnen- en buitenland

Privacy gewaarborgd
De meeste producties die wij maken, zijn voor de medisch professional en informeren over nieuwe ontwikkelingen of een therapie.
Om de privacy te waarborgen van de personen in beeld, maar ook omdat dergelijke vakinhoudelijke video’s niet voor het ‘brede’ publiek zijn bestemd, kunnen hier geen voorbeelden worden getoond. Onze promotiefilm geeft een beeld van de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen u wij uiteraard wel relevante voorbeelden laten zien.

Werkwijze
Na een intakegesprek ontvangt u van iDoctor een helder voorstel en een creatieve opzet. Na goedkeuring wordt een script en een draaiboek gemaakt. Wij filmen in binnen-en buitenland en werken met een vast camerateam. Een eerste montage wordt uitgebreid met u doorgenomen, waarna de definitieve edit plaatsvindt en de productie gereed is om aan uw publiek te tonen.

 Bekijk onze promo:

iDoctor promo 2015-2 from idoctor on Vimeo.

Andere iDoctor diensten

Naast sterke videoproducties van documentaire tot congresverslaglegging, behoren ook webservices en contentproductie tot onze kernactiviteiten. Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

“Wij kennen de dokter en de dokter kent ons.” Deze uitspraak vat onze manier van werken perfect samen. Bij iDoctor weten we namelijk hoe de arts werkt en denkt omdat veel onze projectleiders ook medisch professionals zijn. Ook samenwerken met iDoctor?