Uw boodschap in woord en beeld


Online publicaties
iDoctor verzorgt in samenwerking met medisch professionals publicaties en casuïstiek, en biedt deze desgewenst aan de relevante vakmedia aan. Dergelijke content is ook geschikt om bijvoorbeeld een e-learning van te maken. Zo kan medisch-inhoudelijke informatie over een (nieuwe) therapie over het voetlicht worden gebracht en intercollegiaal worden gedeeld.
Ook kan de content geschikt worden gemaakt om patiënten voor te lichten.

Online nieuwsbrieven service
Wilt u een e-mail nieuwsbrief versturen? Door het grote aanbod aan nieuwsbrieven en de beperkte tijd van de ontvanger, is het belangrijk dat uw nieuwsbrief opvalt. Vanzelfsprekend door de inhoudelijke relevantie, maar zeker ook door de vormgeving. Zo combineren we steeds vaker beeld en geluid om een e-mail nieuwsbrief toegankelijk te maken.

Professionele presentatrice
De online nieuwsbrieven van iDoctor onderscheiden zich doordat we gebruik maken van een professionele presentatrice die in een aansprekende introductie de kijker vertelt welke informatie u te bieden hebt. Die informatie wordt vervolgens in korte video’s uitgediept. Actueel, accuraat en aantrekkelijk. Meer weten? Vul het onderstaande contactformulier in.

Andere iDoctor diensten
Naast originele medische content, publicaties die hun weg naar de lezer vinden en nieuwsbrieven die kennis delen en de (online) communicatie versterken, behoren ook videoproducties en webservices tot onze kernactiviteiten. Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

“Wij kennen de dokter en de dokter kent ons.” Deze uitspraak vat onze manier van werken perfect samen. Bij iDoctor weten we namelijk hoe de arts werkt en denkt omdat veel onze projectleiders ook medisch professionals zijn. Ook samenwerken met iDoctor?