Deelnemer of Partner worden van het netwerk


Elke individuele medisch professional kan gratis een persoonlijk profiel binnen ‘The network for medical professionals’ aanmaken. Daarnaast is het voor gezondheidscentra, ziekenhuizen en branchegerelateerde organisaties mogelijk om Partner van het netwerk te worden.

Als partner heeft u verschillende mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te komen, zoals het actief aanbieden en delen van content, van redactionele bijdragen tot videoproducties. Daarnaast behoort een onsite banner en een banner in de e-mail nieuwsbrief tot het pakket.

Onafhankelijk
Om de onafhankelijkheid van het platform te waarborgen, gaan redactionele bijdragen van onze Partners altijd eerst via onze medische redactie. Anders dan de medisch professional kunnen Partners niet zelf content op het platform plaatsen.

iDoctor marketingondersteuning
Wil u de medisch professional optimaal bereiken? iDoctor adviseert u welke elementen in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan het optimaliseren van uw marketingdoelstelling. Door onze ervaring kunnen wij in overleg met u een geschikt pakket met activiteiten samenstellen, waardoor u ‘The network for medical professionals’ optimaal kunt inzetten.

Meer weten? Vul het contactformulier in of bel +31 30 7603620

The network for medical professionals

Om kennisdeling te vereenvoudigen, heeft iDoctor The network for medical professionals ontwikkeld, een unieke online community uitsluitend voor medisch professionals.  Maak hier kennis met de iDoctor Platforms. 

“Wij kennen de dokter en de dokter kent ons.” Deze uitspraak vat onze manier van werken perfect samen. Bij iDoctor weten we namelijk hoe de arts werkt en denkt omdat veel onze projectleiders ook medisch professionals zijn. Ook samenwerken met iDoctor?